FR

Onze diensten

Zodra RFVM een bestelling ontvangt, werkt het studiebureau de plannen voor het voertuig in drie dimensies uit op basis van het voorontwerp en de specifieke eigenschappen die de klant op zijn verlanglijstje heeft staan. Het bureau werkt ook de afmetingen van de inrichting uit. Dan kan met de bouw worden gestart.

Allereerst wordt begonnen met het chassis, dit is immer het skelet van het voertuig. Het chassis bestaat uit geassembleerde U-vormige lengtebalken waarop de dwarsbalken worden gelast.
Op deze dwarsbalken worden vervolgens vertikale stangen gelast die ondersteuning bieden aan de wanden en aan het dak. De volgende stap is het plaatsen van de wanden (die bestaan uit polyesterplaten en een laag van isolerend polyurethaanschuim; dit alles wordt bevestigd op het chassis).

Wanneer de buitenkant van de vrachtwagen afgewerkt is, begint men met de installatie van de binneninrichting (koelkasten, ovens, elektriciteit, hydraulische vijzels, enz.)

Nadat de afwerking volledig wordt beëindigd, wordt het voertuig geleverd aan de eigenaar.

De vrachtwagen in kwestie komt nadien nog regelmatig naar de fabriek aangezien ons bedrijf ook instaat voor het onderhoud van de voertuigen alsook voor een klantenservice na verkoop op een groot aantal onderdelen.

RFVM beschikt bovendien over tweedehandswagens die te koop worden aangeboden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze voertuigen en onze diensten. Al onze offertes zijn gratis!

 

RFVM

Maatschappelijke zetel:
Place E. de Neckere 5
7700 Moeskroen (België)
Stratenplan

Tel.: +32 (0)69 780 444
Fax: +32 (0)69 641 445

E-mail: info@rfvm.be

B.T.W.: BE 0899 239 191

Of afspraak